pneu Génie Civil MICHELIN

Background wheel excavator Construction and Industry

pneu Génie Civil MICHELIN

Serviceydelser – Bygge- og anlægssektoren

Overlad ikke noget til tilfældighederne

At vælge Michelin til at udstyre en flåde af entreprenør- eller håndteringsmaskiner er at vælge dæk, der er kendt over hele verden for deres præstationer. Det betyder også mulighed for at drage nytte af rådgivning fra vores eksperter, der er på stedet og klar med hjælp på alle områder, der vedrører dækkene med henblik på at optimere deres anvendelse.

At vælge Michelin er at have adgang til en række serviceydelser, alle med det samme mål: at sikre, at Michelindæk, som er højteknologiske produkter, opnår deres fulde potentiale hver dag.

Forbedre vedligeholdelsen af dækkene i hele deres levetid, administrere alle dæk i din flåde ved hjælp af opkoblede løsninger, behandle og genanvende brugte dæk ... det er de serviceydelser, som Michelin og deres partnere over hele verden tilbyder.

DK Logo pressure advisor service Help and Advice

LUFTTRYKSBEREGNER


Dit onlinesøgeværktøj til at finde referencelufttryk for dine dæk til entreprenørmaskiner

Forvaltning af genanvendelse og genindvinding af brugte dæk

Genanvendelse og og genindving af brugte dæk

Michelin støtter og hjælper med at opbygge strukturer til indsamling og genanvendelse af brugte dæk, hvor det er muligt. Entreprenørdæk kan, afhængigt af deres størrelse, behandles af de samme genvindingskanaler som alle andre dæktyper. En række industrier rundt om i verden har anvendt dæk som alternativt brændstof i ovnene i deres varmekraftværker, industrikedler, forbrændingsanlæg, cementværker osv. I USA er mere end 150 millioner dæk blevet omdannet og brugt til at producere energi i løbet af de sidste ti år.

Brugte dæk har også fundet mange andre anvendelsesmuligheder: de indgår i konstruktioner af vandtætte strukturer, anvendes som fyldstof til jordarbejde eller i støjbestandige vægge, og de udgør et råmateriale med mange fordele. De kan også findes i vejbelægninger, hvilket øger deres holdbarhed og reducerer trafikstøjen.

Reparerbare dæk

Alle vores entreprenørdæk og dæk til håndteringsarbejde kan repareres i forhold til de skader, de har lidt. Enhver reparation skal udføres af en fagmand godkendt af Michelin. Det giver dig mulighed for at forlænge dit dæks levetid.

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+