TRacteur équipé de pneus agricoles Michelin labourant un champ de nuit
TRacteur équipé de pneus agricoles Michelin labourant un champ de nuit

LANDBRUG

Michelin, din mobilitetspartner til beskyttelse af din jord

Find det rigtige Michelindæk

Du skal vælge et af felterne
Ugyldig søgeparameter, prøv igen
AG testimonial Michelin AxioBib 2 - Odd Runfeldt, Gotland, Sweden DK

Landbrugere fortæller om deres oplevelser

Hjul er sjove

I denne video fortæller Odd Runfeldt fra Varplöse Gård i Sverige om gårdens alsidige produktion og de Michelindæk, de har monteret på deres maskiner for at skåne jorden og miljøet.

tyre-pressure

Beregn det korrekte lufttryk

Maksimér dit høstudbytte og dækkenes levetid ved altid at arbejde med det korrekte lufttryk

tyre-white
Dækjusteringer efter behov

Finindstil dit dæktryk med Central Tire Inflation System    

contact-us-white
Kontakt en ekspert

Et spørgsmål? En kommentar?
Skal vi ringe til dig?
Skriv til os!

pneu MICHELIN AXIOBIB2

Background axiobib2 at work Agriculture

pneu MICHELIN AXIOBIB2

pneu MICHELIN AXIOBIB2

Background axiobib2 at work Agriculture

pneu MICHELIN AXIOBIB2

Serviceydelser og løsninger


Læs om vores serviceydelser og værktøjer, der kan give dig support dagligt i forvaltningen af din gård og beskyttelsen af din jord.

Serviceydelser og løsninger


Læs om vores serviceydelser og værktøjer, der kan give dig support dagligt i forvaltningen af din gård og beskyttelsen af din jord.

DK Background Photo Agricultural world Agriculture

Arbejder du på en gård, som afgrødeproducent eller husdyravler, i træindustrien, på en planteskole eller med vedligeholdelse af grønne områder eller måske i en verden med vindyrkning, træavl eller markedsgartneri? Eksperterne fra Michelin Gruppen har assisteret alle fagfolk i landbruget i mere end et århundrede. Vi bruger al vores ekspertise, færdigheder og innovation på at respektere og beskytte jorden. Vi hjælper dig med at optimere dine driftsomkostninger, især gennem brændstofbesparelser, og med at forbedre dit afgrødeudbytte, samtidig med at du reducerer jordkompression og jordpakning.

Mangfoldigheden af aktiviteter i landbrugsverdenen kræver, at vi reagerer på udfordringer over hele linjen, fra den uafhængige landmand til polykulturel dyrkning eller husdyravl, fra landbrugskooperativer til agroindustrier eller fra kornproduktion til landbrugsproducenter.

Vi bestræber os på at give dig den bedste løsning: det rigtige landbrugsdæk i den rigtige størrelse og vores teknologier såsom dæk med lavt lufttryk. Disse løsninger yder et varigt bidrag til optimering af mobilitet, levetid, trækkraft og komfort for alle dine landbrugsmaskiner.

Uanset hvilke maskiner du arbejder med - traktor, anhænger, mejetærsker, spreder, sprøjte, landbrugsvogn eller maskiner til høstarbejde, behandling eller vedligeholdelse - kan du drage fordel af Michelin Gruppens komplette og specialiserede udvalg af landbrugsdæk. Vi tilbyder dig et bredt udvalg af størrelser til landbrugsdæk til at udstyre din flåde af køretøjer, såsom 540/65 R 28, 650/65 R 38, 650/65 R 42, 600/65 R 28 og 710/70 R 42.

I kraft af vores Michelin-repræsentanter og praktiske tips samt vores lufttryksberegner og dækvælger får du en personlig service af høj kvalitet. Vi opfordrer dig til at drage fordel af vores store netværk af distributionspartnere og dermed få ro i sindet.

Lad os sammen tackle udfordringerne ved bæredygtigt og ansvarligt landbrug!

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+