why michelin

Bæredygtige transportløsninger med Michelin

At tilbyde alle erhvervskunder en bedre måde at komme videre på

Michelin er forpligtet til at være din bæredygtige mobilitetspartner

Godstransport, persontransport, byggeri, håndtering, minedrift og landbrug m.m. Er du en erhvervskunde? Uanset din erhvervssektor har Michelin en række egnede produkter og tjenester at tilbyde dig. I mere end et århundrede har Michelin arbejdet med erhvervskunder for at levere sikrere, renere, mere tilgængelig og mere effektiv mobilitet. Vores forsknings- og udviklingsteams er centrale i denne indsats for fremskridt. De udnytter al deres erfaring og entusiasme til at levere teknologier, der opfylder stadig højere præstationsstandarder.

Abstract science. Hand holding brain digital network and light bulb inside on networking connection in the city background. Idea and imagination. Creative and inspiration. Innovation technology

DARK picture innovation why michelin

Abstract science. Hand holding brain digital network and light bulb inside on networking connection in the city background. Idea and imagination. Creative and inspiration. Innovation technology

Innovation er centralt for vores formål, og Michelin-koncernen udnytter al sin knowhow til at sikre lang levetid, sikkerhed og mobilitet, så alle erhvervsbrugere uden kompromis kan vælge mellem et udvalg af dæk designet til de højeste præstationsstandarder og bygget til at holde. Michelin-koncernen arbejder sammen med dig for at hjælpe din virksomhed med at præstere mere effektivt takket være stærke, pålidelige dæk til flere formål, der leverer store kilometertal og kører længere i den tid, du er på farten. Michelin giver dig også mulighed for at træffe et valg, der opfylder virksomhedens økonomiske krav, og et unikt middel til at opnå nye brændstofbesparelser.

At vælge Michelin betyder også, at der indføres en lang række førsteklasses serviceydelser for at forbedre virksomhedens produktivitet og ydeevne: trykstyrings-, vedligeholdelses- og supportløsninger, for ikke at nævne en række nye dækteknologiske udviklinger, der er forbundet med hinanden.

Uanset om du er operatør, flådeadministrator, lastvognschauffør, buschauffør eller chauffør på byggepladsen, og uanset om du arbejder inden for gods- eller persontransport, landbrug, minedrift, stenbrudsforvaltning eller et hvilket som helst andet industrielt erhverv, kan du drage fordel af Michelins innovative tjenester: effektive værktøjer til at hjælpe dig i dine daglige forretningsaktiviteter, spare tid og optimere og holde bedre styr på organisationens omkostninger, samtidig med at du gør din drift mere sikker.

Miljøet er et vigtigt spørgsmål for os alle i dag og er et centralt fokus for forbedringer. Michelin-koncernen har i mange år arbejdet dag ud og dag ind for at reducere sit miljøaftryk mest muligt. Vores teams arbejder hver dag med landmænd for at udvikle teknologier, der er mere jord- og landbrugsvenlige.


Vi hjælper vognmænd med at reducere deres CO2-emissioner og brændstofforbrug med dæk med lav rullemodstand. Vi designer dæk til at fungere på lang sigt, så de kan bruges, indtil den lovlige slidgrænse* er nået, og derefter regummieres: en af de vigtigste måder, hvorpå gruppen sikrer, at der forbruges færre ressourcer. En ny måde at opnå bæredygtig mobilitet på.

*specifikke for hver sektor og hvert land

image1

MICHELIN TIRE MONITORING DIGITAL INSPECTION

DK Edito image sustainable Help and Advice

Giv din virksomhed trækkraft, evnen til at have dine køretøjer tilgængelige under alle omstændigheder og under alle vejrforhold. Styrken af vedvarende produktivitet og ydeevne.

At vælge Michelin betyder at vælge sikkerhed og fred i sindet.

Hvordan kan transport gøres mere bæredygtig?
Environmental Product Declaration (EPD): en milepæl hen imod vores målsætning for 2050

Hvad er MICHELIN's målsætninger?

«I mere end et århundrede har MICHELIN konstant fornyet sig for at forbedre mobiliteten for mennesker og varer. MICHELIN er overbevist om, at mobilitet, som er af afgørende betydning for menneskets udvikling, også kan være forenelig med respekt for planeten, så vi vejleder og støtter professionelle indenfor transportbranchen i deres fremskridt hen imod en renere transport. Indenfor den nærmeste fremtid vil alt være bæredygtigt hos MICHELIN»

Florent MENEGAUX, CEO MICHELIN

objectives for 2050 en

Hvordan forpligter MICHELIN sig gennem EPD?

I 2021 var MICHELIN den første producent til at kommunikere åbent om miljøpåvirkningen af sine produkter.

Uanset transportflådens formål eller operationer, træffer Michelin følgende foranstaltninger: 5 dæk fra de 3 vigtigste MICHELIN lastbilserier er allerede registreret i EPD-registret.

epd logotype basic cmyk byline

Hvad betyder EPD?

En miljøproduktdeklaration (Environmental Product Declaration) – i overensstemmelse med ISO1425-2010-standarderne – er et uafhængigt verificeret og registreret dokument, der giver gennemsigtig, sammenlignelig information om produkters miljøpåvirkning gennem deres brugstid.

Bevis og Demonstration

Den bæredygtige mobilitetstilgang ifølge Michelin kan ses og kontrolleres overalt, i alle situationer. Ved at arbejde på lang brugstid, robusthed, på kappemodstand, på langvarigt vejgreb selv med slidte dæk, bidrager Michelin til en bæredygtig mobilitet, der giver mening for din pengepung og også for planeten.

Mere kraftfuld end ord, vi ønskede at bringe dig beviset på denne vilje til at bidrage aktivt til en mere bæredygtig transport, for dig, i dine aktiviteter, uanset hvad de består i, uanset hvilken type køretøj du bruger i din virksomhed, uanset hvilken vej du kører på. I maj og juni 2021 afviklede Michelin forskellige demonstrationer, under opsyn af DEKRA, for at opnå en upartisk og faktabaseret analyse. Vi ønskede at bevise, at ingen afvejning var nødvendig: Det er helt sikkert muligt at kombinere økonomi og miljø.

MICHELIN - Sustainable Mobility 2021 - Consumption demo - EN

Demo om forbrug af brændstof

Brændstofomkostninger repræsenterer en betydelig del af dine udgifter. Ved at omprofilere MICHELIN dæk forlænger du deres brugstid, og du forlænger den periode, hvor rullemodstanden er den laveste. Tjek demoen udført med MICHELIN X LINE ENERGY, der allerede er anerkendt for dens indvirkning på lavt brændstofforbrug (A-kvalificering i den europæisk mærkning). Find også ud af, hvordan omprofilering af dækkene kan hjælpe med at komme endnu længere. Du reducerer dit dækforbrug (og i forlængelse heraf udvindingen af råvarer), og du sparer på dit brændstofbudget.

Demo om sidegreb

MICHELIN dæk er designet til at blive brugt op til denved lov vedtagne grænse. Fordi en lang levetid kun er et første skridt, ønsker MICHELIN at give dig en høj ydeevne, selv med slidte dæk. Tjek resultaterne af en sammenligning under DEKRA-opsyn. Langvarigt greb med MICHELIN X MULTI vil bistå dig i dine regionale og alsidige aktiviteter.

MICHELIN - Sustainable Mobility 2021 - Lateral grip demo - EN
MICHELIN - Sustainable Mobility 2021 - Tread agression demo - EN

Demo om slidbane-aggression

Du kan drage fordel af bæredygtig mobilitet med MICHELIN, selv under hårde forhold. På en konstruktionsanlæg skal du stole på et solidt slidbanemønster med en beklædning, beregnet til at blive regummieret. Regummierede Michelin-gruppeløsninger viser en fremragende præstation i hele brugstiden. MICHELIN robuste slidbaner er designet til at blive brugt i hele deres brugstid, uanset om de er nye eller regummierede. Se vores demo, der viser, at dine dæk kan bruges helt til sidste øjeblik. Med en regummiering begrænser du dine indkøb og sparer penge, hvilket er positivt for din økonomi. Ved at producere færre dæk udvinder vi mindre råmateriale, hvilket er bedre for planeten.

Demo om dækside-modstand

Bymiljøet kan være hårdt for varebiler. Køretøjer kommer konstant i kontakt med kantsten. Du vil helst ikke skulle udskifte dine dæk efter relativt kort tid på grund af skader, når slidbanemønstret på dine dæk stadig er fint. Med dækside -beskyttelse har MICHELIN Agilis CrossClimate vist en høj slidstyrke i vores demo, lavet på Ladoux Track Center (Frankrig). Ved at begrænse fare på landevejen og tidlig demontering, beskytter du både din tegnebog og planeten.

MICHELIN - Sustainable Mobility 2021 - Sidewall resistance demo - EN

DK michelin logo dk

Michelin Gruppen

En koncern med mange ekspertiseområder ud over dæk

DK michelin i denmark

Michelin i Danmark

En del af Michelins nordiske organisation

JURIDISKE OMTALELSER

GHG (Green House Gas - drivhusgas) Definition af protokollen
(1) ANVENDELSESOMRÅDE 1: Direkte drivhusgasemissioner fra kilder tilhørende eller kontrolleret af virksomheden, uanset om kilderne er faste eller mobile
ANVENDELSESOMRÅDE 2: Drivhusgasemissioner fra produktion af indkøbt el, damp og opvarmning/køling, der bruges af virksomheden.

(2) ANVENDELSESOMRÅDE 3: Emissioner, der genereres af virksomhedens drift, men hvis kilder hverken ejes eller kontrolleres af virksomheden. Disse aktiviteter er organiseret i 15 kategorier, hvoraf otte repræsenterer upstream værdikæden og syv downstream værdikæden.

(3) GHG En drivhusgas (GHG), der absorberer og udsender strålingsenergi i det termiske infrarøde område, hvilket genererer drivhuseffekten. CO2 er en drivhusgas.

(4) Science Based Targets initiativet (SBTi): Science Based Targets-initiativet (SBTi) er en førende uafhængig international organisation, der opfordrer deltagende virksomheder til at sætte mål for reduktion af drivhusgasemissioner (GHG). SBTi medlemmer: United Nations Global Compact (UNGC) | Carbon Disclosure Project (CDP) | World Resources Institute (WRI) | WWF (World Wildlife Fund).

(5) Michelins engagement i nul nettoemissioner*, ifølge SBTi Corporate Net-Zero-standarden*, betyder at reducere CO2-emissioner fra egen drift og fra værdikæden med 90 %, og forberedelse på længere sigt at opfange og opbevare den volumen CO2 permanent, som svarer til de resterende emissioner hvert år.

* Michelin stiler efter at opnå nul nettoemissioner inden 2050 for scope 1, 2 og 3, med den prioritet i første omgang at reducere emissioner fra alle produktionsfaciliteter, transportdrift og råmateriale- og komponentforsyningskæder. I juli 2021 sluttede Michelin sig til i "Race to Zero"-kampagnen og forpligtede sig til en målsætning for korttidsreducering (mellem 2024 og 2034) og langtidsreducering (mellem 2035 og 2050) for alle tre scopes, med undtagelse af brugsfasen, og til at neutralisere resterende emissioner hvert år for at opnå nul nettoemissioner senest 2050. Denne målsætning understøttes af det internationale konsortium Science Based Targets initiative (SBTi), UN's Global Compact og We Mean Business. De tre scopes er defineret i Greenhouse Gas Protocol (se https://ghgprotocol.org/).

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+