Hvorfor vælge Michelin?

Tilbyder alle erhvervskunder en bedre måde at komme videre på

Michelin er forpligtet til at være din bæredygtige mobilitetspartner

Godstransport, persontransport, byggeri, håndtering, minedrift og landbrug m.m. Er du en erhvervskunde? Uanset din erhvervssektor har Michelin en række egnede produkter og tjenester at tilbyde dig. I mere end et århundrede har Michelin arbejdet med erhvervskunder for at levere sikrere, renere, mere tilgængelig og mere effektiv mobilitet. Vores forsknings- og udviklingsteams er centrale i denne indsats for fremskridt. De udnytter al deres erfaring og entusiasme til at levere teknologier, der opfylder stadig højere præstationsstandarder.

Innovation er centralt for vores formål, og Michelin-koncernen udnytter al sin knowhow til at sikre lang levetid, sikkerhed og mobilitet, så alle erhvervsbrugere uden kompromis kan vælge mellem et udvalg af dæk designet til de højeste præstationsstandarder og bygget til at holde. Michelin-koncernen arbejder sammen med dig for at hjælpe din virksomhed med at præstere mere effektivt takket være stærke, pålidelige dæk til flere formål, der leverer store kilometertal og kører længere i den tid, du er på farten. Michelin giver dig også mulighed for at træffe et valg, der opfylder virksomhedens økonomiske krav, og et unikt middel til at opnå nye brændstofbesparelser.

At vælge Michelin betyder også, at der indføres en lang række førsteklasses serviceydelser for at forbedre virksomhedens produktivitet og ydeevne: trykstyrings-, vedligeholdelses- og supportløsninger, for ikke at nævne en række nye dækteknologiske udviklinger, der er forbundet med hinanden.

Uanset om du er operatør, flådeadministrator, lastvognschauffør, buschauffør eller chauffør på byggepladsen, og uanset om du arbejder inden for gods- eller persontransport, landbrug, minedrift, stenbrudsforvaltning eller et hvilket som helst andet industrielt erhverv, kan du drage fordel af Michelins innovative tjenester: effektive værktøjer til at hjælpe dig i dine daglige forretningsaktiviteter, spare tid og optimere og holde bedre styr på organisationens omkostninger, samtidig med at du gør din drift mere sikker. Træk på al ekspertise i et økosystem af partnere som Sascar og Masternaut. Hurtigtvoksende virksomheder, der tilbyder stadig mere innovative løsninger.

Miljøet er et vigtigt spørgsmål for os alle i dag og er et centralt fokus for forbedringer. Michelin-koncernen har i mange år arbejdet dag ud og dag ind for at reducere sit miljøaftryk mest muligt. Vores teams arbejder hver dag med landmænd for at udvikle teknologier, der er mere jord- og landbrugsvenlige.


Vi hjælper vognmænd med at reducere deres CO2-emissioner og brændstofforbrug med dæk med lav rullemodstand. Vi designer dæk til at fungere på lang sigt, så de kan bruges, indtil den lovlige slidgrænse* er nået, og derefter regummieres: en af de vigtigste måder, hvorpå gruppen sikrer, at der forbruges færre ressourcer. En ny måde at opnå bæredygtig mobilitet på.

*specifikke for hver sektor og hvert land

DK Picto mems evolution 4 Mining and quarries

MICHELIN® MEMS® Evolution 4 (service til minedrift)

DK Edito image sustainable Help and Advice

Giv din virksomhed trækkraft, evnen til at have dine køretøjer tilgængelige under alle omstændigheder og under alle vejrforhold. Styrken af vedvarende produktivitet og ydeevne.

At vælge Michelin betyder at vælge sikkerhed og fred i sindet.

DK michelin logo dk

Michelin Gruppen

En koncern med mange ekspertiseområder ud over dæk

DK michelin i denmark

Michelin i Danmark

En del af Michelins nordiske organisation

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+