Background photo mining 10 Mining and quarries

Serviceydelser – Miner og stenbrud

Når serviceydelser er lig med produktivitet

At vælge Michelin til at udstyre en flåde af entreprenørmaskiner er at vælge  dæk, der er kendt over hele verden for deres præstationer. Det betyder også mulighed for at drage nytte af rådgivning fra vores eksperter, der er på stedet og klar med hjælp på alle områder, der vedrører dækkene med henblik på at optimere deres anvendelse.

At vælge Michelin er at have adgang til en række serviceydelser, alle med det samme mål: at sikre, at Michelindæk, som er højteknologiske produkter, opnår deres fulde potentiale hver dag.

Analyse af de reelle kørselsforhold og brugsbetingelser for dæk på byggepladserne, fjernstyret kontrol og vedligeholdelse af dækkene gennem hele deres levetid, administration af dæk til køretøjsflåden, behandle og genanvende brugte dæk … det er de serviceydelser, Michelin og deres partnere tilbyder verden rundt.

DK Logo pressure advisor service Help and Advice

Lufttryksberegner
 

Dit online søgeværktøj til at finde referencetrykket for dine dæk til maskiner, som arbejder i miner og stenbrud.

Holdbarhed, håndtering af genanvendelse og genindvinding af brugte dæk

Værktøjer til at forlænge levetiden

Michelins entreprenørteam har også en rådgivende rolle, idet de hjælper vores partnere med at reducere deres miljøaftryk. Michelins felteksperter har et værktøj, der ved at måle parametre som maskiners reelle belastning, sporprofiler (stigninger, nedstigninger, sving osv.) og kørecyklusser (accelerationer, opbremsninger osv.) kan estimere dine dæks CO₂-aftryk.

Med disse værktøjer til rådighed holder dine dæk længere, og dit miljøaftryk reduceres.

Genanvendelse og genindvinding af brugte dæk

Michelin støtter og hjælper med at opbygge strukturer til indsamling og genanvendelse af brugte dæk, hvor det er muligt. Entreprenørdæk kan, afhængigt af deres størrelse, behandles af de samme genvindingskanaler som alle andre dæktyper. En række industrier rundt om i verden har anvendt dæk som alternativ brændstof i ovnene i deres varmekraftværker, industrikedler, forbrændingsanlæg, cementværker osv. I USA er mere end 150 millioner dæk blevet omdannet og brugt til at producere energi i løbet af de sidste ti år.

Brugte dæk har også fundet mange andre anvendelsesmuligheder: de indgår i konstruktioner af vandtætte strukturer, anvendes som fyldstof til jordarbejde eller anvendes i støjbestandige vægge, og de udgør et råmateriale med mange fordele. De kan også findes i vejbelægninger, hvilket øger deres holdbarhed og reducerer trafikstøjen.

Reparerbare dæk

Alle vores entreprenørdæk og dæk til håndteringsarbejde kan repareres i forhold til de skader, som de har lidt. Enhver reparation skal udføres af en fagmand godkendt af Michelin. Det giver dig mulighed for at forlænge dine dæks levetid.

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+