Michelin i Danmark

Siden Michelin blev grundlagt, har vores mission været at bidrage til større mobilitet for varer og mennesker og i forlængelse af dette udviklingen i samfundet. Vores bredere mål er at opfylde menneskets grundlæggende behov for at omgås, udveksle erfaringer og opdage nye ting.
Det er Michelins mission at drive hver del af sin virksomhed på en ansvarlig måde. Det indebærer levering af stadig mere effektive løsninger for at opfylde kundernes og aktionærernes forhåbninger og forventninger. Det vil sige respektere miljøet og samtidig drive en økonomisk sund virksomhed.

Michelin er en af verdens førende dækproducenter og har som global virksomhed mere end 115.000 medarbejdere rundt om i verden.
Michelins nordiske organisation består af Sverige, Finland, Norge og Danmark. Vi håndterer også salget på Island og Færøerne. Michelin har omkring 200 medarbejdere her i Norden.
Vores nordiske hovedkontor ligger i Stockholm, og her arbejder omkring 60 personer. Hovedkontoret varetager blandt andet støttefunktioner som økonomi, administration, IT og HR. Kommunikation, markedsføring og levering hører også til her.

Nordisk hovedkontor i Stockholm
MICHELIN Nordic AB
Ringvägen 100
11860 Stockholm
Sverige

I Kungälv nær Göteborg har vi vores nordiske distributionscenter, hvorfra vi leverer dæk til det nordiske marked. Her arbejder omkring 75 personer inden for lager og logistik.

Vores salgsstyrke består af over 80 personer, som arbejder i Sverige, Finland, Norge og Danmark.

DK asphalt clouds fields 56832 max

Michelins historie i Danmark

Michelin ruller ind i Norden. I starten af 1920'erne fik Monsieur Clouet af Michelin i Frankrig til opgave at besøge de nordiske lande for at organisere salget af bildæk. Resten er historie. Siden 2003 har alle de nordiske lande været organiseret under Michelin Nordic AB med kontorer i Danmark, Finland, Norge og Sverige, hvor også hovedkontoret ligger.

Michelins Historie

Historien om Michelin begynder i 1889, hvor Édouard og André Michelin grundlægger virksomheden i Clermont-Ferrand, Frankrig. Kort efter ansøger de to brødre om deres første
patent på det udskiftelige dæk. Og lige siden har Michelin med konstant fokus på innovation forbedret og forenklet den måde, hvorpå vi mennesker rejser, og varer bliver transporteret.
I dag er Michelin en af verdens førende dækproducenter, men udvikler også korttjenesten ViaMichelin samt restaurant- og spiseguiden Guide Michelin.

DK capturdsdsdse

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+