Gamme pneu minning MICHELIN

Background minning construction Mining and quarries

Gamme pneu minning MICHELIN

Åbne miner

Michelin, den foretrukne partner for verdens største miner, når det gælder produktivitet

Den ekspertise, der bliver brugt på Michelins entreprenørdæk, og vores position som førende på markedet betyder, at vi stræber efter topkvalitet, når det gælder innovation, ydeevne, modstandsdygtighed og lang levetid. Michelins entreprenørdæks uovertrufne holdbarhed, mønster og valg af gummikvaliteter perfekt tilpasset brugsbetingelserne og hastigheden har en direkte indvirkning på minens produktivitet og vil gøre en forskel, når man sammenligner med konkurrenterne. Disse dæk skal køre over meget lange perioder, op til 23 timer i døgnet, og udsættes for kraftige påvirkninger på ekstremt underlag. De skal derfor have en pålidelighed, der aldrig svigter, og garantere maksimal sikkerhed for deres brugere.

MICHELIN XDR 3-dækket i aktion:

MASTER XDR 3 - Master in English - Clip version 1080p

Vores serviceydelser og løsninger


For at understøtte det bredeste udvalg af dæk på markedet tilbyder Michelin løsninger, der er tilpasset de ekstreme forhold i åbne miner med teknisk support af høj kvalitet og det bredeste udvalg af serviceydelser på markedet. Det bedste dæk er faktisk intet uden den bedste service. Vores eksperter og vores simulerings- og analyseværktøjer hjælper dig med at få mest muligt ud af dine dæk og forbedre din produktivitet.

DK Picto mems evolution 4 Mining and quarries

advices

Tips og anbefalinger

Dæk til miner skal tilpasses din brug og dine brugsbetingelser og typer af underlag. Sørg for at foretage det bedste valg og få alle oplysninger om optimal vedligeholdelse (vedligeholdelse, opbevaring, reparation)!

tyre-pressure

Lufttryksberegner

Det rigftige lufttryk til alle forhold sikrer optimering af dækkets levetid og præstationer. Med vores værktøj Lufttryksberegner finder du det rigtige lufttryk til alle dine maskiner.

Edito photo mining underground 2 Mining and quarries

Underjordiske miner

Vores dæk og løsninger til underjordiske miner

Yellow articulated dump truck in action

Edito photo adtloader quarry Help and Advice

Yellow articulated dump truck in action

Stenbrud

Vores dæk og løsninger til stenbrud.

Michelin er verdens førende på markedet for dæk til miner og tilbyder et bredt udvalg, der er tilpasset alle kunders situationer og maskiner: terrængående lastvogne med tippelad , enorme læssemaskiner, dumpere på over 100 tons osv. Efter at have opfundet verdens største dæk, "63-tommeren", som revolutionerede markedet for dumpere til åbne miner, vil Michelin altid have produktløsningen.

Men Michelin er også en frontløber inden for innovative serviceydelser med sin MEMS-teknologi (Michelin Earthmover Management System), det første elektroniske dæktryks- og temperaturovervågningssystem med GPS-sporing af dine køretøjer ... hele systemet understøttes løbende af vores team af anerkendte eksperter og de mest effektive værktøjer på markedet.

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+