key vi oncall

MICHELIN ONCall

Michelins havariservice - 24/7, i hele Europa

Fordi du aldrig bør lade dine kunder vente, bør intet holde din flåde væk fra vejen.

MICHELIN - ONCALL - Offer Presentation (EN version)

Derfor skabte Michelin MICHELIN ONCall: dækreparationsservice for lastvogne, der kombinerer enkelhed, hastighed og effektivitet. I tilfælde af en hændelse på Europas veje, sætter et enkelt opkald eller et enkelt klik alt i bevægelse, så du kan:

  • Kende omkostningerne, gennemsigtigt, uden overraskelser og uden kilometergrænser,
  • Drage fordel af en fast interventionspakke på de franske og italienske motorveje,
  • informere dine kunder og aftal en ny leveringstid.

En omkostning uden ubehagelige overraskelser

Et fast gebyr på 60 € nationalt og 90 € internationalt. Et udvalg af nye MICHELIN dæk og MICHELIN Remix til de priser, der er vist i MICHELIN ONCalls europæiske prisliste. Faste zonebaserede gebyrer, herunder på franske og italienske motorveje. Hurtig og præcis fakturering

DK Edito oncall Freight transport

DK Edito Visuel ONCall Chauffeur repart rapidement Help and Advice

Oncall : chauffeur qui repart rapidement

En kontrolleret responstid

I gennemsnit i Europa: På vej igen på 2 timer 29 minutter, Et netværk af dygtige fagfolk forpligtet til at opfylde Michelins kvalitetsstandarder for service. En reparation på vejen eller i det nærmeste center.

Et netværk med 3.000 fagfolk

På forespørgsel, 24/7, uden kontrakt, blot ved at tilmelde sig på MICHELIN MyPortal. Et opkald til et nummer i Europa eller et klik på MICHELIN MyPortal. En dedikeret operatør på 24 sprog for en reparation i 34 mulige lande.

DK Picto oncall réseau de professionnels Help and Advice

MICHELIN ONCall réseau de professionnels

DK Background Photo ONCall camion sur autoroute Tyre

camion sur autoroute

Sporing i realtid

En operatør informerer dig om, at nedbruddet håndteres, og hvornår reparationsservicen vil ankomme. Der tages telefonisk kontakt til din chauffør ved alle trin i nedbrudsprocessen. Realtidssporing på MICHELIN MyPortal med en fuldstændig nedbrudsrapport. En fuldstændig gennemsigtig pris for alle nedbrud, hvor som helst i Europa

Juridisk meddelelse

* Gennemsnitlig nedbrudslængde i Europa med MICHELIN ONCall.

** 34 europæiske lande: Andorra, Østrig, Belgien, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Irland, Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Makedonien, Monaco, Montenegro, Holland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz og Storbritannien.

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+