DK Edito dock terminal Construction and Industry

Havne og terminaler

Michelindæk til brug ved håndtering af fragt på havne eller i  lufthavne

MICHELIN X-STRADDLE 2
i aktion på Rotterdams havn


Dæk specifikt udviklet til containerportaler. Hurtigere, sikrere, med exceptionel rentabilitet og produktivitet, i total sikkerhed.

MICHELIN X-STRADDLE 2
tyre-pressure

Lufttryksberegner

Dine produktivitetsgevinster starter med de rigtige dæktryk for hver maskine og hver anvendelse. Sørg for at finde det korrekte lufttryk ved hjælp af vores onlineværktøj Lufttryksberegner!

Edito industrial handling Construction and Industry

Industriel håndtering

Læs om vores udvalg af dæk til industriel håndtering og håndteringskøretøjer.

michelin forklift tires

Engin de levage portuaire au travail dans un terminal container

DK Edito photo xzm2 michelin container Tyre

Engin de levage portuaire au travail dans un terminal container

De komplekse håndteringsmiljøer på havne- og lufthavnsterminaler fik Michelin til at udtænke og udvikle et specifikt dækprogram, der imødekommer de særlige krav, som disse forskellige aktiviteter stiller. Den meget intensive brug af køretøjer som portaler, tankvogne, containervogne og terminaltraktorer kræver særligt tilpassede dæk. Disse køretøjers kompleksitet og de ekstreme krav, der stilles til dem, kræver meget robuste dæk, der kan modstå de forskellige ydre påvirkninger og de tusindvis af manøvrer på underlag, der ofte er slidende.

Gennem sin kvalitet sikrer et Michelindæk, at du kan opretholde højere produktivitetsniveauer og timeresultater i dine forskellige håndteringsaktiviteter i stedet for at være et sandkorn i din velsmurte logistikmaskine.

Læs om vores komplette udvalg af dæk udviklet til håndtering på havne og i lufthavne til udrustning af din flåde med et bredt udvalg af størrelser. Eksempler på de mest almindelige størrelser: 450/95 R 25; 310/80 R 22.5; 18.00 R 25.

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+