Background photo warehouse Construction and Industry

Materialehåndtering

Rentabilitet, sikkerhed og pålidelighed for alle dine materialehåndteringsopgaver.

Michelin til tjeneste for din logistik.

DK Logo pressure advisor service Help and Advice

Lufttryksberegner

Find referencetrykkene for hvert af dine håndteringskøretøjer ved hjælp af vores onlineværktøj Lufttryksberegner.

Arbejde på havne og terminaler


De komplekse miljøer ved håndteringsopgaver på havne og terminaler fik Michelin til at designe og udvikle et specifikt dækprogram for at imødekomme disse anderledes aktivitetsområders særlige krav.

Chargement de conteneurs par un chariot élévateur

DK Edito Container handling Construction and Industry

Chargement de conteneurs par un chariot élévateur

Meget tunge og mellemtunge gaffeltrucks, frontlæssende gaffeltrucks ... Michelin Gruppen har udviklet en bred vifte af skræddersyede dæk til alle dine industrielle håndteringsaktiviteter med fokus på tre hovedkriterier: produktivitet, sikkerhed og pålidelighed.

PRODUKTIVITET: At vælge Michelindæk til dine gaffeltrucks er at vælge optimerede timeomkostninger til gavn for dine logistiske aktiviteter.

SIKKERHED: Dette er en af de vigtigste overvejelser i sektoren for industriel håndtering. Takket være deres innovative teknologi har Michelindæk en meget høj støddæmpningskapacitet, et mål for komfort for chaufførerne, men frem for alt et middel til at beskytte dine maskiner, selv dine højtydende gaffeltrucks. Det er også et spørgsmål om sikkerhed for det transporterede gods. Overførslen af drejningsmoment og hastigheden er blevet optimeret, og bremselængderne er blevet reduceret betydeligt.

PÅLIDELIGHED: Takket være vores slangeløse radialdækteknologi, der er udviklet til håndteringsaktiviteter, vil du undgå enhver risiko for hurtigt slitage, og du vil forlænge levetiden på dine dæk betydeligt.

Brug et øjeblik på at se nærmere på vores udvalg af dæk til industriel håndtering. Du kan søge efter køretøjstype eller størrelse. Eksempler på de mest almindelige størrelser: 7.00 R 12; 8.25 R 15; 6.50 R 10; 12.00 R 20.

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+